Устата в "Непобедимите 2"

Преди около два месеца Иван Динев-Устата получил странен имейл. "Пишеше ми една жена, която била от екипа на "Непобедимите 2", с предложение моя песен да звучи по време на една от сцените", разказва певецът.

Решил, че някой си прави шега, но проверил името в интернет. "Оказа се, че тази жена наистина се грижи за озвучаването в много известни филми", казва Устата.След като дал съгласието си, му пратили договор по интернет, който подписал и върнал обратно.

Така на българската премиера на екшъна на 24 август в една от сцените ще чуем известен негов дует с друг изпълнител, пише "24 часа". "Друго засега няма да издавам. Споменаха нещо и за саундтрак, но всичко ще разбера на премиерата", обясни Устата.

Предпремиерно филмът, сниман у нас, ще бъде излъчен в София на 17 август - ден преди световната му премиера.

Междувременно певецът прекарва уикендите на морето при дъщеря си Ема. Когато е свободен, отскача до Балчик, където тя ще е с баба си до септември, "Ходим на плаж и я водя да язди пони. Много обича и бънджита от тези, които те изстрелват нагоре с ластици. Лети по 5-6 метра и изобщо не се плаши", смее се баща .

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини